Новият министър на еколотията Емил Димитров, който отдавна всички наричат

...
 Новият министър на еколотията Емил Димитров, който отдавна всички наричат
Коментари Харесай

Ревизоро разкри новия си прякор

 

Новият министър на еколотията Емил Димитров, който от дълго време всички назовават Ревизоро, описа по какъв начин се е сдобил с нов прякор и то от сътрудниците си министри. На първото взаимно съвещание той им се оплакал по какъв начин още в първия час след одобрение на кандидатурата му в Народното събрание, Борисов му се обядил от Египет и му упълномощил куп задания, сред които да отива в Перник и Белмекен. Тогава министрите му дали отговор закачливо „ реви Зоро “ и по този начин се родил новия анекдот за него.

По отношение на водата за Перник от Белмекен Димитров изясни пред Беновска, че тръбата ще се строи единствено от Мало Бучино, другите уреди ги има. Той не отговори на въпроса колко  време ще се строи и по какъв начин тъкмо ще се случи това, тъй като изясни че стои „ надалеч от прегрешението “, не се занимава с публични поръчки, а дава отговор единствено за подсигуряване на водосбора и ще управлява процеса.

Министърът удостовери, че водната апаратура е на 40 години, че в предишното е имало чудесни хидроинженери, на които разработки в този момент стъпваме, само че в този момент никой не желал да учи тази компетентност.

Как по този начин преди години водата е стигала за доста повече хора, а в този момент сме останали по-малко, а водата не ни стига, възмути се Ревизоро.

По отношение на затварянето на Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “, министърът изясни, че в понеделник чака окончателната документи, тъй като досегашните информации, които е видял демонстрират нередности.

Ако в действителност имат позволение – не престават работа, в случай че е изтекло – стопират.

За горенето на боклуци Димитров съобщи, че в Европа всичко горят, само че имат подобаващи съоръжения, а у нас такова има единствено един Топлоелектрическа централа.

Първо ще горим нашите, а след това чуждитеотпадъци. И то ще ги горим единствено с подобаващи съоръжения, тъй като най-важното е здравето на хората, сподели Ревизоро. На въпроса не е ли проблем това, че институциите бавят разрешителните, той съобщи, че оправдания всевъзможни, само че той няма да раздава разрешителни на кг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР